Camping Hautes Alpes in Orpierre : staanplaatsen, Mobil-Homes, lodges en tenten. Open van Van de April 1st op November 3rd!

Choose lang:
Francais
English
Deutsch
Nederlands
Camping des Princes d'Orange Les Castels
  • Ouvert du 1er Avril au 1er Novembre 2020
  • 04 92 66 22 53

Welkom op camping Castel « Les Princes d’Orange » 

Welkom op camping Castel « Les Princes d’Orange » in de Hautes-Alpes.

Zin in een 4 sterren camping in een uitzonderlijke omgeving, met comfortabele huurmogelijkheden, een familiale sfeer en hoog kwalitatief materiaal ?

De Camping Castels de Princes d’Orange in de Hautes Alpes is ideaal voor u !

Op de kruising van de Alpen en de Provence, genesteld in het hart van het Regionale Natuur Park Baronnies Provençales, de camping Princes d’Orange, geniet van een bevoorrechte situatie. 300 dagen per jaar zon, een magisch uitzicht, vele activiteiten en landschappen zijn te ontdekken voor een onvergetelijke vakantie !

Het behoren tot de keten Les Castels, een vereniging die uitzonderlijke domeinen en buitengewone plaatsen samen brengt, is een teken van kwaliteit.

Ontdek ons met een virtueel bezoek

Een woord van de eigenaars

In het jaar 2017 zijn wij samen gaan werken met de beroemde familie van Castels. Deze  organisatie is volledig volgens onze lijn. Sinds 10 jaar ontwikkeld onze camping zich om constant een beter comfort en tevredenheid aan onze klanten te kunnen bieden. Wij zijn dan ook zeer trots uitgekozen te zijn om bij deze buitengewone camping groep aan te kunnen sluiten.

De Princes d’Orange is in familie beheer en werkt samen met een geweldig team.

Wij werken allemaal met veel plezier en hebben een goed luisteroor naar onze klanten zodat u een geslaagde vakantie krijgt.


Webcams

Orpierre, Falaise du Quiquillon

Webcam Orpierre Falaise du Quiquillon

Orpierre, Falaises du Château

Webcam Orpierre Falaises du Château

Retour en haut
Navigation Menu